PV-installaties voor particulieren, kantoorgebouwen en industrie

PV-installaties blijven energiematig en financieel interessant, op voorwaarde dat ze juist georiënteerd worden op het dak, met niet meer zonnepanelen dan nodig.

 

 

Kwaliteit boven kwantiteit 

De eigen studiedienst van Newco verricht hiervoor een grondig vooronderzoek ter plaatse. Uit die analyse volgt een studie die het precieze aantal zonnepanelen berekent, in functie van uw zelfconsumptie en van een maximaal rendement.

 

Newco gaat dus altijd voor de technisch beste oplossing, nooit voor de commercieel meest interessante. U bespaart dus op een verstandige manier op uw energiefacturen, en uw PV-installatie gaan minstens 30 jaar mee.

 

 

Ervaring met voorstudies

Dat Newco een enorme ervaring heeft in de voorstudie van bordenbouw voor elektrische installaties is uiteraard een troef bij de implementatie van PV-installaties. Dat maakt immers dat we gespecialiseerd zijn in: 

  • kabelberekening
  • schema's voor zware vermogensaansluitingen 
  • ontwikkeling van net-ontkoppelborden die het risico op uitschakeling van de PV-installatie wegnemen 
  • ontwikkeling van de AC-zijde van een industriële zonnepaneelinstallatie

 

 

Gewaarborgde opvolging 

Eens de panelen geplaatst, krijgt u een gratis monitoring gedurende een jaar. Mits toelating van de klant kijkt Newco, dagelijks en zonder meerprijs, of er haperingen zijn en of de omvormer nog werkt. Problemen met de omvormer kunnen meestal vanop afstand digitaal opgelost worden via 'remote control'. 

 

 

Transparante afspraken maken goede vrienden

Onze vrijblijvende offertes zijn duidelijk, compleet en transparant, samen met het inplantingsschema. Alle diensten zijn forfaitair in een vaste prijs inbegrepen. Bij ons geen kleine lettertjes die de vreugde van een lagere prijs komen vergallen als er problemen zijn. Wij streven naar een kwalitatieve lange termijnrelatie met u en alle waarborgen staan dan ook stevig als een huis! 

 

 

Ook voor particuliere woningen 

Ook bij particulieren gaat Newco ter plekke en maakt het een accuraat verbruiksprofiel van het gezin of samenwonenden. Dit in functie van een sterke of beperkte thuisaanwezigheid en de daaraan gekoppelde zelfconsumptie

 

We onderzoeken bovendien of er aarding in het huis is; of uw elektriciteitsbord moet aangepast worden om de spanning aan te kunnen; of u ook de buitendouche of een zwembad wil verwarmen met zonne-energie, etc.

 

Wilt u trouwens genieten van de 'Eenmalige Investeringspremie' van de Vlaamse overheid, dan dient u sinds 2021 een beroep te doen op een groene-energie-installateur met een 'certificaat van bekwaamheid' (RESCert). Newco beschikt uiteraard over dergelijk certificaat. Alle info om uw premie aan te vragen vindt u op dit document

 

 

Vraag alvast naar onze verschillende referenties van particuliere en industriële installaties.

Thuisbatterijen of niet?

Dat blijft een brandend actueel onderwerp! Want wat is het voordeel nog van de 'terugdraaiende teller'? Die draait sinds januari 2021 niet meer virtueel terug als de zon schijnt. De vraag naar thuisbatterijen is daarom in een 'stroomversnelling' terecht gekomen. Maar die investering is groot en niet altijd rendabel. Newco gaat daarom nooit thuisbatterijen adviseren als het niet nuttig is. En dat advies doen we ten vroegste een jaar na installatie waarbij we ook evalueren of de opgewekte energie uw zelfconsumptie op jaarbasis dekt.