Waarom u met ons zou werken?

Knowhow

Newco heeft meer dan 20 jaar ervaring in elektrotechnieken. Door zijn doorgedreven kennis in bordenbouw kloppen diverse installatiebedrijven bij Newco aan voor performante verdeelborden. Newco deelt ook altijd graag zijn knowhow met de elektriciens en technici en begeleidt hen actief in hun installatieproces.

 

 

Gemoedsrust

Als betrouwbare partner met een eigen studiedienst staat Newco garant voor een zorgeloos productieproces en voor de 'bedrijfszekerheid' van uw elektrische verdeelkasten en PV-installatie.

  • Wij investeren in de meest recente softwareprogramma's, kiezen alleen de juiste materialen, onderdelen en componenten en betrekken die bij betrouwbare leveranciers. Zo kunnen -ook wij- altijd aan de toegekende garantievoorwaarden blijven voldoen. 
  • Alles wat we produceren of plaatsen, testen we vooraf ook uitvoerig.
  • Onze offertes zijn uitgebreid, compleet en transparant en door onze uitgekiende planning en informatisering leveren wij altijd op het beloofde tijdstip. 
  • We mikken altijd op een lange termijnrelatie met onze partners en met de eindklant, want de klant is koning en geen proefkonijn. 
  • De Newco-reputatie van stipte en betrouwbare kwaliteitsleverancier is heilig. 

 

 

Van alle markten thuis...

Onze core business is duidelijk: studiewerk, elektrische bordenbouw en PV-installaties. Maar door onze passie en perfectionistisch streven hebben we ons ook bekwaamd in andere domeinen die rechtstreeks of zijdelings raken aan onze kernactiviteit. 

Zo volgden we herhaaldelijk en met succes opleidingen in airco, waterpomptechnieken, brandtechnieken, domotica (KNX), lichtberekeningen, branddetectie, camerabewaking, zwembadtechnieken, sanitair... Verder zijn we ook vertrouwd met softwareprogramma's als Qbus (energie-efficiëntie) en Dobbis/Velbus (domotica). 

Niet dat u hiervoor op ons een beroep kan doen. Maar deze bijkomende knowhow maakt dat we...

  • steeds een helder helikopterzicht op het totaalplaatje hebben; 
  • een oplossing vinden op elk probleem dat zich bij u stelt of zou kunnen stellen;
  • altijd voor de meest duurzame, efficiënte en rendabele oplossing kiezen.